LUBISZ SERWOWAĆ
WYJĄTKOWE KOKTAJLE?
Poznaj nasze receptury autorstwa Patryka Le narta
WYJĄTKOWE KOKTAJLE?
Poznaj nasze receptury autorstwa Patryka Le narta
PARYSKI SOUR
Wszystkie składniki wrzucić do shakera,
a następnie wstrząsnąć. Podawać w niskim szkle z lodem,
udekorowanym grejpfrutem.
a następnie wstrząsnąć. Podawać w niskim szkle z lodem,
udekorowanym grejpfrutem.
WILEŃSKI SOUR
Wszystkie składniki wrzucić do shakera,
a następnie wstrząsnąć. Podawać w wysokim szkle z lodem,
udekorowanym rozmarynem.
a następnie wstrząsnąć. Podawać w wysokim szkle z lodem,
udekorowanym rozmarynem.
ORANGE SPRITZ
Do wysokiego kieliszka od wina, wypełnionego lodem,
wlać w kolejności: sok z cytryny, alkohol smakowy Adam
Mickiewicz o smaku Gorzkiej Pomarańczy oraz tonic.
Udekorować borówkami i lawendą.
wlać w kolejności: sok z cytryny, alkohol smakowy Adam
Mickiewicz o smaku Gorzkiej Pomarańczy oraz tonic.
Udekorować borówkami i lawendą.
CRANBERRY SPRITZ
Do wysokiego kieliszka od wina, wypełnionego lodem,
wlać w kolejności: sok z limonki, alkohol smakowy Adam
Mickiewicz o smaku Żurawiny oraz tonic. Udekorować żurawiną,
tymiankiem i skórką pomarańczy.
wlać w kolejności: sok z limonki, alkohol smakowy Adam
Mickiewicz o smaku Żurawiny oraz tonic. Udekorować żurawiną,
tymiankiem i skórką pomarańczy.
FRESH APPLE
Wszystkie składniki wrzucić do shakera,
a następnie wstrząsnąć. Podawać w niskim szkle z lodem,
udekorowanym skórką z cytryny.
a następnie wstrząsnąć. Podawać w niskim szkle z lodem,
udekorowanym skórką z cytryny.
ESPRESSO ORANGE
Do wysokiej szklanki wypełnionej lodem
wlać w kolejności syrop wiśniowy, alkohol smakowy Adam
Mickiewicz o smaku Gorzkiej Pomarańczy, tonic i espresso.
Udekorować wisienką koktajlową.
Przed wypiciem zamieszać.
wlać w kolejności syrop wiśniowy, alkohol smakowy Adam
Mickiewicz o smaku Gorzkiej Pomarańczy, tonic i espresso.
Udekorować wisienką koktajlową.
Przed wypiciem zamieszać.
HARMONY TEA
Wszystkie składniki wrzucić do shakera,
a następnie wstrząsnąć. Odcedzić bez lodu do kieliszka koktajlowego.
Udekorować gwiazdką anyżu.
a następnie wstrząsnąć. Odcedzić bez lodu do kieliszka koktajlowego.
Udekorować gwiazdką anyżu.
ORANGE DREAM
Na dnie shakera wygnieść imbir,
a następnie dodać pozostałe składniki oraz lód. Kolejno wstrząsnąć i odcedzić bez lodu do kieliszka koktajlowego. Udekorować listkiem
bazylii.
a następnie dodać pozostałe składniki oraz lód. Kolejno wstrząsnąć i odcedzić bez lodu do kieliszka koktajlowego. Udekorować listkiem
bazylii.